Blog 2010


31 december 2010 Wij wensen u een fijne jaarwisseling

Wij wensen iedereen een heel fijne en gezellige jaarwisseling toe.

 

Kennel "vom Grubenländer Schupo"

Linda en Hennie Rouw


0 Berichten

31 december 2010 Meer video op deze website

Ik ben begonnen met het rippen van mijn eigen DVD's, waarop video-opnamen staan van diverse Grubenländer Schupo-honden. De filmpjes worden 's nachts geupload naar YouTube en kunnen dan de dag daarna worden bekeken.

 

Vannacht worden video's geupload van het SchH-examen in Haselünne van 13 november 2004 (Ignatz, Icor, Kuntah, Amazing Luca).

 

Morgen, 1 januari 2011, dus mogelijk de eerste nieuwe video's hier te zien.


0 Berichten

30 december 2010 Deze website nu officieel

Vanaf vandaag is deze internetwebsite van de kennel "vom Grubenländer Schupo" nu officieel. De oude zal nog tot medio 2011 in de lucht zijn, maar zal minder worden gewijzigd, dan de website hier.

Wilt u op de hoogte blijven van het wel en wee van deze kennel en de honden uit de kennel "vom Grubenländer Schupo" bookmark deze site dan, voeg deze site toe aan uw favorieten.

Het internetadres is www.grubenlaender-schupo-nl.com .

 

Ik wens u verder veel leesplezier.

 

Hennie Rouw

30 december 2010


0 Berichten

30 december 2010 Video Hoofdevenementen 2010

Enkele video-opnamen opgenomen van hoofdevenementen in 2010. Meestal afdeling C, pakwerk, en een enkele keer afdeling B, appèl. Link of kijk onder Video en dan Video Extern.


0 Berichten

28 december 2010 Computerstoring

Door een storing van de computer, waarop de bestanden van de officiële website "vom Grubenländer Schupo Nederland" staan, ben ik tijdelijk niet in de gelegenheid die Website te veranderen, aan te vullen of te vernieuwen.

Kijkt u daarom op de website, waarop u zich nu bevindt, voor het laatste nieuws.

Zodra de storing is opgeheven, zal ik dat hier melden.


0 Berichten

26 december 2010 Website vrijwel volledig

Deze website is vrijwel compleet online. Ik verricht hier en daar nog werkzaamheden aan de pagina's, maar dat is marginaal.

Vanaf heden kunt u alle informatie over de Kennel "vom Grubenländer Schupo" op deze website bekijken. Deze pagina's worden in de loop van 2011 de enige officiële van de kennel in de Nederlandse taal.

Verder kunt u bekijken:

Grubenländer Schupo Website Nederland vanaf 2000
Grubenländer Schupo Website Nederland vanaf 2000
Grubenländer Schupo Website Deutschland
Grubenländer Schupo Website Deutschland

0 Berichten

22 december 2010 - Kerst en Oud en Nieuw


Hierbij maken wij van de gelegenheid gebruik om alle bezoekers van onze websites een gelukkig Kerstfeest toe te wensen, een fijne jaarwisseling en een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2011.

 

22.12.2010

Linda en Hennie Rouw

*Aranka von Sharazan
*Aranka von Sharazan

0 Berichten

Zondag 5 december geen training door de sneeuw

In het afgelopen weekend lag er dermate veel sneeuw om ons huis, dat ik besloot, dat het niet erg handig was, als ik nu 50 minuten zou rijden om op de club in Ochtrup Oster te komen en daarna op een dooiend veeld de oefeningen met twee honden te verrichten.

Jammer, want na het behaalde SchH.1 met Orsa en de loopsheid van Orkana ben ik weer erg gemotiveerd om de draad met de honden weer op te pakken.

We zullen zien, hoe dat zich in de komende weken gaat ontwikkelen.


1 Berichten