Inleiding


De officiële website van de Duitse Herdershondenkennel "vom Grubenländer Schupo" bestaat sinds het jaar 2000. De website kon in diverse vormen worden aangetroffen met wel iedere keer een nieuwe lay-out maar tegelijkertijd dezelfde inhoud, die steeds verder uitbreidde.

 

U bevindt zich nu op de versie 2011 van de website van deze kennel.

 

Ook hier zult u alle onderwerpen aantreffen, die u van ons gewend bent.

Er is echter sprake van een aantal belangrijke vernieuwingen, zoals het nieuws per onderwerp in Blogs en meer video. Momenteel ben ik bezig alle DVD's van honden, voortkomend uit deze kennel, te inventariseren en te onderzoeken op interessante video-opnamen van de Grubenländer Schupo-honden en hun nakomelingen. Het doel is om zo veel mogelijk video's aan deze website toe te voegen, mits acceptabel van kwaliteit en een toevoeging biedend aan de informatie richting toekomstige en bestaande kopers en geïnteresseerden.

 

Nieuw is ook, dat de video-opnamen zijn te bekijken via de link(s) in de opsomming van de werkresultaten. Door de link aan te klikken bereikt u de video, of door het algemene video-overzicht of door de link op het stamblad van de hond.

 

Ons doel is het scheppen van een algemeen beeld van de stand van zaken met betrekking tot onze fokkerij via deze africhtings - en tentoonstellingsvideo's via eerlijke informatie. We laten hierbij niet alleen, in tegenstelling tot veel andere fokkers, beelden zien van perfect werkende honden, maar laten ook hier en daar gewoon de fouten zien, die door de honden of de geleiders gemaakt worden.

 

We hopen, dat u deze vernieuwingen kunt waarderen. Mocht u aanbevelingen hebben om de website nog meer te verbeteren, dan horen wij dat graag.

 

Hennie Rouw

3 januari 2011