Extra training 2015/40 - Maandagavondtraining Uelsen 

Het volledige appèl voor IPO.1 gedraaid met Ixy. Alles ging uitstekend. Alleen op de af met afleiding liet Ixy een paar steekjes vallen. Ze meende zelfstandig te kunnen opstaan en om zich heen te gaan snuffelen. Ze doet het normaal niet, dus laten we dat maar even zitten. Alleen een harder commando bij het gaan liggen.


Het volledige IPO.1-pakwerk gedraaid.

Revieren en aanblaffen waren uitstekend. Het los volgen op de verschillende momenten is nog niet super maar gaat wel goed. Vlucht en overval werden uitstekend uitgevoerd. In de bewakingsfases liet Ixy toch wat minder concentratie zien. Ze begon nu met oriëntatie op de geleider, mogelijk het gevolg van het ingebouwde appèl?

Lange afstand en afsluitend zijtransport waren goed.


In de tweede ronde werd een aantal keren zeer intensief op de bewaking getraind. Dat ging nu weer erg goed. Daar zal het belangrijkste punt liggen voor de training tot aan het examen.


Al met al was ik vandaag best tevreden.


Tot aan het examen zal ik nu niet in Lingen trainen. Wel een extra training met de examenpakwerker op donderdagavond in Nordhorn.


Volgende training aankomende woensdag.