Examentraining 2015/39 (OG Lingen-Bramsche)

Omdat de pakwerker later op de avond nog een afspraak had en eerder weg moest, werd om 18.30 uur meteen begonnen met het pakwerk.

Met als voorbeeld de examentraining van gisteren in Uelsen begonnen we met twee keer revieren van twee verstekken. Net als in Uelsen revierde Ixy uitstekend en nam ook het eerste verstek probleemloos aan (het terrein is Lingen is twee keer zo breed als in Uelsen, een extra moeilijkheidsfactor dus). Ze blafte aanhoudend en drangvol, werd daarna beloond met de mouw.

Om het vandaag wat leuker te maken, weken we af van het examenprogramma en lieten we Ixy twee keer een vlucht uitvoeren terwijl ze door mij extra werd opgefokt. Deze oefening verliep prima. Afgesloten werd met het stellen op afstand, waarbij ze na één keer lossen meteen de mouw als beloning kreeg.

Een prima en gedreven oefening.

Een lid van deze kringgroep, Bine Siefert, heeft een aantal fraaie foto's gemaakt van het pakwerk van Ixy.


Als de foto's hieronder niet (meteen) zichtbaar worden, klik dan op de titel van dit artikel, waardoor het volledige artikel wordt weergegeven.


Fotogalerij pakwerk Ixy Lingen-Bramsche

1 september 2015

Met dank aan Bine Siefert.